Vasalatok

A vasalat 3 fő egységei a falra rögzített sínek,  a  konzolok amik az ajtólapot tartják, valamint a  kerekek ami az oldalirányú gördülést biztosítják

RollnDoor vasalat szett

A RollnDoor a tökéletes illeszkedés és a hosszú élettartam érdekében dupla-sínes rendszert használ, így kiküszöbölhető a felszerelést követő elmozdulás, ami akár az ajtó elhúzását is megakadályozhatja.

Az ajtólap súlya így nem csak a csavarokat terheli, hanem a falra rászorított belső sín teljes felületét, így a rendszer sokkal stabilabb.

A belső sín ugyanakkor teljesen elfedi a furatok helyét (tiplik peremét), így nem szükséges festeni vagy a falat javítani a felszerelés során.

A kerekek nagy szilárdságú acélból készülnek , kézzel esztergáltak és SKF csapágyakkal szereltek.

Választható méretek:

  • Teli:  6 cm vagy 8 cm vagy 10 cm átmérővel
  • Fúrt: 8 cm vagy 10 cm átmérővel
  • Szívecskés – 10 cm átmérő
  • Küllős  – 10 cm átmérő

A konzolnak is fontos szerep jut, az ajtólap rögzítésén túl  a konzol a vasalat igazi “dísze”. Formában és méretben is számos megoldás létezik. A Roll’n’Door vaslatok gondos tervezést követően lézeres vágással készülnek.

Ezen felül szükséges alkatrészek:  alsó vezető tüske, leesésgátló, végütköző.  Ezeket kész rendszer rendelése esetén szállítjuk és igény esetén beállítjuk. Lépj velünk kapcsolatba!